sábado, 23 de junio de 2007

Èxit total a Barraques!!!!!






El dia 22 de juny de 2007 quedarà gravat a la memòria dels components de la batucada que van assistir al concert de barraques. Percussió i festa és el nostre lema i en el concert ho vam demostrar. La veritat es que no vam tocar amb tota la plantilla però amb les 10 persones que vam ser vam fer tot el soroll que ens van demanar. En fi, una experiència que no oblidarem mai. Aquí us fico algunes fotos nostres i del nostra amic l' Ariel Santamaria; també el pirata es va declarar fidel seguidor nostre. Visca els juantxis de Reus!!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Crec que ha sigut un dels millors concerts i cal destacar la presència massiva de gent. Gràcies a tots els suporters que sempre ens apoyen i ens donen transport en moltes ocasions. I gràcies també als companys de la Vilella Alta que sempre que poden venen a animar-nos!

Anónimo dijo...

Moltes gracies sobretot al Marc Roca per fer-nos de manager(sense veure ni un duro) i a la Vane pel Kalimotxo!!!

Anónimo dijo...

IEEEPPPPP

aixo ja ruutlla,jeje
xcert aprofito per recordar que el divendres dia 29 de juny tenim assamblea de socis de RF, vale vinga macus dw

Unknown dijo...

llenço la proposta de que els beneficis de d'edició d'enguany del festival Les Nits de Bonmont vagin a parar a repoblar la zona cremada amb vegetació autòctona i potenciar la recuperació del paisatge.

Batucada Roja dijo...

Bona pensada, ara només falta que algun "peix gros" escolti la teva proposta.